2009. július 31., péntek

Új DBD Album

-A Daily roken Dream új albumának címe "Freedom" lesz és 12 számot vettek fel hozzá. Az Until the End Records és a Final Stand Records adja majd ki koprdukcióban.

Új PoR Album

- A Path of Resistance új albumra készül, de konkrétumot még nem árultak el.

2009. július 16., csütörtök

Eleccion Correcta

- Az argentin oldschool HC banda, a „Eleccion Correcta” a közeljövőben jelenteti meg az amerikai „Cause of Honor Records” kiadásában az első nagylemezét, ami a bemutatkozó anyaguk után („Soy de la estirpe del sol”) remélhetőleg további fejlődést fog mutatni. Aki a magyar „Hűség” zenekar rajongója, az számíthat arra, hogy számára is érdekes lesz a kiadvány. 500 példányban jelenik majd meg az "En Pie de Guerra" címre hallgató CD.

Sharon Tate

- A szász death metal / metalcore project (ami részben Brainwash tagokat is tömörít) hamarosan megjelenteti az „OPOS Records”-nál hat számos bemutatkozó albumát. A hírek szerint női ének is kíséri majd a hörgést, ami igencsak furcsának tűnik, de remélhetőleg nem nyúlnak félre a németek ezúttal sem.

Myspace

Aryan Defense League

Érdekes bakelit lemezről kaptunk hírt, amin a „Mudoven” és az „Angry Aryans” által lefektetett zenei alapokat követő zenekar fog szerepelni, kik a találékony „Aryan Defense League” néven futnak. A négy számos kislemezt 200 példányban jelenteti meg a nyár végéig a vicces nevű „Rabbi Krustofski Productions” kiadó, „Sounds of White Noise” címmel. A kiadó brutális hardcore-t ígér, csak erős idegzetűeknek. Hát, meglátjuk majd.

Hate for Breakfast

- Végre napvilágot látott a HFB már korábban itt is beharangozott utolsó lemeze, a „Squadrismo Hardcore”. Kiadó az E.D.A. Propaganda és a Black Shirts Records.



Új Painful Awakening dal

- A brutális német zenekar új számot tett közzé a Myspace oldalán, melynek címe "No one Survives”. Meghallgatható a linket követve:

http://www.myspace.com/painfulawakeninghc