2011. március 21., hétfő

Megjelent a Green Arrows lemez

Megjelent a már előzőleg itt is hirdetett olasz HC banda, a Green Arrows lemeze, "Rising from a Burning Desease" címmel. A kiadó ismét az olasz NSHC termékek fő patrónusa, a Blackshirts Records. A 11 számot tartalmazó 31 perces lemez mellé a "szokásos" 8 oldalas fekete-fehér CD-füzetet kapjuk.

2011. március 18., péntek

"Ne hordj csúnya pólót koncerteken!"-rovat

Bár már lerágott csont, mi is kitesszük ezeket a képeket, hátha minket is kidobat majd a Gondolatrendőrség nem megfelelő ruházat viseléséért egyes eseményekről a lenti úriemberekkel együtt:

-Armand Majidi (Rest in Pieces, Sick of it All):



- Freddy Cricien (Madball):

2011. március 15., kedd

H8Machine: új lemez

Az Uprise Direct webzine tájékoztatása szerint júliusban megjelenik egy új H8machine lemez, ami -az énekes állítása szerint- agresszívebb lesz az eddig megelenteknél; a címe "Speak Now... And Forever Hold Your Teeth" lesz. A megjelenés után több koncertet terveznek Európában és az Államokban.

2011. március 8., kedd

t(ERROR)sphÄRA

Új NSHC csapat alakult német nyelvterületen, ezúttal a szomszédos Ausztria első ilyen jellegű próbálkozását mutathatjuk be. A csapat a "t(ERROR)sphÄRA" névre hallgat és a hardcore-on belül a "bunkó" irányvonalon kíván mozogni, némi metálos beütéssel.

A tiroliak még tavaly átestek a bemutatkozó koncerten a Painful Life, Mortuary és Daily Broken Dream zenekarok társaságában és idén év végére már egy bemutatkozó albumot is szeretnének megjelentetni. A gitáros állítása szerint már 7 tétellel megvannak a tervezett 10 számból, de addig is egy kis ízelítő hallható a Myspace oldalukon:

http://www.myspace.com/beatdownmadetirol