2009. február 18., szerda

Mutilated Truth Interjú/Mutilated Truth interwiew




Mutilated Truth Interjú

Sziasztok. Mikor és milyen célból hoztátok létre a zenekart?

Sziasztok! A zenekart 2008 őszén alapítottuk és azzal a céllal, hogy hazánkban is legyen több olyan zenekar ami NS színtéren metalcore-t illetve HC-t játszik.

Miért pont Mutilated Truth a választott név?

A névválasztás nem volt egyszerű dolog, sok név felmerült de ezt éreztük legjobbnak, mivel ami manapság történik az országban, azt a média megcsonkítja és úgy szórja a buta emberek elé, akik utánajárás nélkül bezabálnak mindent. Ez egyfajta megcsonkítása az igazságnak, ezért lett a zenekar neve ennek angol megfelelője.

Mi is a stílus, amiben mozogtok? Milyen hatások érnek titeket és kik a példaképek?

Nos elsősorban metalcore irányba szeretnénk elvinni a zenekart, ami az új dalokkal már egyre jobban sikerül is. A zenekartagok rengeteg zenét hallgatnak, mind mainstream, mind NS vonalon és ezekből próbálunk ihletet meríteni.:) Példakép zenekar konkrétan nincs, mivel jó lenne egy egyedi stílust kialakítani, de sok olyan zenekar van, amit előtérbe helyezve hallgatunk. :P (All That Remains, As I Lay Dying, August Burns Red, Fear Rains Down stb…)

Nemrég került ki a bemutatkozó anyagotok. Milyen fogadtatásban részesült? Jó érzés látni/hallani, hogy végre egyre több NS zenekar kezd el új terepen mozogni.

A demonk (amit 100 darabra limitáltunk) meglepően jó fogadtatásban részesült. :) Első hónapban eladtuk több mint felét a korongoknak és mára már tényleg csak pár darab maradt. Őszintén meglepett a dolog, hogy külföldről is érdeklődtek és vettek elég szép számmal. :) Örömmel tölt el, hogy egyre többen érdeklődnek az NS zene különböző ágai iránt nálunk is.

Mi a véleményetek a divatról? Divat zenékről, öltözködésről, trendekről és viselkedésről?

Nos, ez egy igen kényes kérdés, mivel rengeteg olyan zene van ami divat, de sajnos azért lett divat mert jó. :) Öltözködési stílus is van, van aki azért hord egyes ruhadarabokat mert tényleg abban érzi jól magát. Azzal nem értünk egyet, aki azért erőszakol magára egyes ruhadarabokat vagy azért hallgat olyan zenét amilyet, mert meg akar felelni egy közösségnek, egy embernek, egy társaságnak. Mi azt valljuk, hogy valaki ne azért csináljon valamit, hogy másoknak megfeleljen, hanem azért, hogy ő személyesen jól érezze magát. „Nem Másnak/Magamnak élek és nem változom” :)

Készülnek már új számok? Mik a távlati tervek?

Új dalok folyamatosan íródnak és a próbákon most csakis ezekre koncentrálunk, mivel május környékén szeretnénk rögzíteni egy split lemezt 2 másik zenekarral, valamint szeretnénk egy számot rögzíteni a 100% Magyar 2. részére is. :) Ezen felül több távlati terv is van, de azokkal majd akkor foglalkozunk, ha eljön az ideje:)

Mi a véleményetek, hol tart ma hazánkban az NS mozgalom?

Nos, ez a kérdés sajnos naponta felmerül. Úgy érzem nem elég szervezett ez a dolog hazánkban és egyelőre még egy jó darabig ez nem is lesz másként. Addig nem, ameddig nem tudunk továbblépni olyan dolgokon mint szlovák-magyar ellentét, román-magyar gyűlölet, miegyéb. Meg kellene tanulnunk összefogni a fehér népek jól gondolkodó tagjaival és közösen felvenni a harcot az igazi ellenség ellen. Ameddig ez meg nem történik, addig itt nem lesz táptalaja az értelemnek. A mai magyar NS mozgalmon belül is sokan egymást marják az összetartás helyett. Piti kis dolgokon problémáznak és fúrják a másikat, ahol tudják. Nem képes összefogni az értelmesebb réteg és nem látja be a sok ember, hogy ameddig nem lép túl személyes sérelmein, addig nem lesz itt semmi sem.

Fontos-e számodra a politikai aktivizmus? Részt veszel ilyesmiben?

Politikai aktivizmusként élem meg a zenénket is, mivel a szövegek politikai nézeteket képviselnek. A zenét tartom az egyik legjobb fegyvernek, mivel sokakhoz eljuthat ha igényesen csinálja az ember. Más szervezeteknek nem vagyok tagja.

Foglalkoztat-e a környezetszennyezés kérdése?

Annyiban igen, hogy amit most az emberiség csinál, az sok. Rengeteg dolgot ki lehetne iktatni, ami káros, de nem szolgál másra, csak az önnön kényelmére az embernek. Nagyon sok környezetbarát megoldás is létezik, de az emberek pont szarnak rá, ha a saját kényelmük veszélybe kerül és ezt elég undorító dolognak tartom. Sokan úgy vannak a szemeteléssel is, hogy az egyik eldobta, akkor eldobja ő is mert, miért ne legyen ugyanolyan paraszt. Én úgy vagyok vele, hogyha már 1 is a kukába dobja inkább, akkor lehet, hogy a többi is oda fogja hajítani a mocskát és talán ha néha lehajolnánk más szemetét is felszedni, akkor nem lenne ekkora szeméthalom akárhol. Ugyanígy van az árammal, a fűtéssel és mindennel, hogy nem tudnak takarékosan élni az emberek, felélik a területeiket, majd új energiaforrásokat keresnek, amiket kihasználhatnak. Szépen lassan elpusztítjuk magunk alól a bolygót.

Szereted a focit? Jársz meccsre? Mi a véleményed a futballhuliganizmusról?

A focit szeretem nézni és játszani is szeretek a barátaimmal, ha jó az idő. Meccsekre már nagyon ritkán járok, mert nem szeretem nézni, hogy idegen játékosok mit csinálnak az általam kedvelt futballcsapatban. :P A focihuliganizmust én sem negatívumként, sem pozitívumként nem élem meg. Nem minden szurkoló huligán, de minden csapatnak szerte a világon vannak ilyen szurkolói is. Hozzátartozik a foci kultuszhoz. :D Nem ítélem el, de nem is pártolom. Ha valakinek ehhez van kedve, akkor csinálja.

Fontosak-e számotokra az élő fellépések?

Olyan szinten igen, hogy minél többet lép fel az ember, annál többen ismerik a zenéjét, de nem vagyok annyira koncertfüggő típus, hogy rengeteget koncertezzünk. :) Havi 1 simán jó, nem kell annál több. :D

Végezetül mit üzensz az olvasóknak?

Először is köszönjük a blognak, hogy lehetőséget kaptunk kifejteni pár kérdésre a véleményünket. Az olvasóknak köszönjük, hogy elolvasták ezeket a hozzászólásokat és annyit üzennék nekik, hogy a nehezebb időkben se adják fel a harcot! Amit vállaltunk, azt végig is csináljuk, ez így helyes:)

Utóirat:
Ritmusgitárost keresünk!
Sajnálatos módon a másodgitárosunktól meg kellett válnunk pár hete a komolytalan hozzáállása miatt. Aki úgy érzi, hogy tudná vállalni a heti-kétheti 1 próbát, tud játszani gitáron és a szíve is a helyén van, az írjon a mutilated8814@freemail.hu címre!
Üdv Mindenkinek!

BÓNUSZ KÉRDÉS!:

Egyetértesz azzal, hogy tanulható a női spriccelős orgazmus?

Ez egy igen elgondolkodtató kérdés mivel sokak szerint igenis tanulható, míg mások szerint ezzel az adottsággal születni kell. :D:D:D Gyakoroljátok a párotokkal minél többet és ha nem jön be, akkor valóban nem tanulható. Nánáná:D Vízcsákány:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése