2011. május 18., szerda

Új lemezmegjelenések

Felgyorsultak az események az utóbbi héten Németországban, hiszen a hónapok óta tartó uborkaszezon után most hirtelen több új érdekesnek ígérkező lemez is megjelenik:

-Az első a Rebel Records soron következő kiadványa, ugyanis végre rászánta magát egy kiadó, hogy megjelentesse a már évek óta felvett Straight Laced Nightmare anyagot, ami "Confrontational" címen kerül a piacra. Valószínűleg nem mi vagyunk az egyedüliek, akik már nagyon várták a texasi oldschool HC csapat "új" lemezét.
-Szintén régebb óta áll már a polcon a berlini Second Class Citizen új albuma, ami az OPOS-Records-nál jelenik majd meg, kb. fél év csúszás után. Ők is oldschool hardcore-t próbálnak meg játszani, de majd kiderül, mennyire jött ez össze nekik; a demo ugyan nem volt rossz, de egy albumtól azért többet várunk.

-Az is az OPOS-hoz köthető hír, hogy a kiadó kitett a kezdőoldalára pár mp3-at egy Spitback nevű görög politikamentes numetal/HC csapattól, ami máris további együttműködést is valószínűsít a kiadó és a zenekar között; a demo már kapható is a németeknél. Addig is egy videó:
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése