2018. február 4., vasárnap

Új No Alibi interjú

Ideje véget vetni az év eleji uborkaszezonnak! Az egyik legaktívabb NSHC portál, a Right Hardcore Crew bejelentette, hogy interjút készítenek a színtér egyik legnagyobb hatású csapatának, a No Alibinak egyik eredeti tagjával, ami mindenképpen nagyon érdekes, hiszen a Buffaloba valósi zenekar egyike az első jobboldali hardcore zenekaroknak és a mozgalom egyik legnagyobb hatású veteránjainak számítanak. Remélhetőleg ez az új felbukkanás nem csak egy nosztalgiázás, hanem a már évekkel ezelőtt beígért új lemeznek is a beharangozása lesz. Aki nem ismerné őket, azoknak ajánlhatjuk is egyből a Google Play-en hallható diszkográfiájukat, ami "Thuleology" néven került fel a webre (és szégyellje is el magát azonnal az illető, amiért nem ismerte a bandát):

https://play.google.com/store/music/album/NO_ALIBI_Thuleogy_Wickedness_of_Mankind_Back_for_B?id=Boikhca7atp5lop5laegr2si6kq

Amíg az új interjú megjelenik, ajánlanánk egy régi angol nyelvű riportot a csapattal, ami a lengyel R.A.C. magazinban jelent meg ugyan tizenvalahány éve, de a régi amcsi HC színtér iránt érdeklődő olvasóknak rengeteg érdekességet tartalmazhat mind a mai napig:

http://peruner.webd.pl/rac/noalibieng.htm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése