2020. december 31., csütörtök

Szilveszteri cd megjelenések

Ezért megérte megvárni az év végét, az esztendő utolsó napján két nagyágyú cd megjelenéséről számolhatunk be, a Painful Awakening és a The Simple Men.


A Painful Awakening 8 év után, a tizenötödik évfordulójukra hozta ki az új albumot az OPOS Recods, mely a "Survive" címet viseli. Zeneileg és szövegileg is magasra tették a mércét. 11 számot tartalmaz a korong; egy intro, hat szám angolul és négy németül van rajta. Még annyi érdekesség, hogy három énekessel vették fel az anyagot. Állítólag az eddigi legjobb lemezük lett. Ha nem hiszed, hallgasd meg te magad! Digipack verzióban is megjelent, 444 kézzel számozott példányban, egy bónusz számmal, de ha még ez sem elég, akkor pólót is vehetsz hozzá.



A Simple Men "MMXXVII" című albumát a Zeighaus jelentette meg, digipack formátumban, 600 darabra limitálva. Ez a formáció harmadik lemeze. A korongon lévő 10 szám angolul hallható, némi nu-metal, deathcore és black metal beütéssel. Néhány dalban női ének is hallható, mely tökéletesen passzol a brutális muzsikához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése