2020. december 12., szombat

Dagger Lobotomy interjú

Mivel továbbra is törekszünk a színes zenei paletta bemutatására és mivel grindcore még nem szerepelt az alanyok között emlékeink szerint, így nagyon megőrültünk, amikor új projekt születését láttuk a neten, mégpedig a Dagger Lobotomy nevű alakulatét. Amióta kikerült világhálóra a közeljövőben megjelenő demojuk reklámja Lakatos He-Mannel és baráti körével illusztrálva, azóta biztosak vagyunk benne, hogy teljesen elmeroggyantak és dupla olyan késztetést éreztünk, hogy meginterjúvoljuk őket. Az átlagostól kissé eltérő beszélgetésünket itt olvashatjátok:


 1., Miért Dagger Lobotomy a nevetek? Netán rendelkeztek kellő orvosi ismeretekkel, hogy rajongói kérésre végrehajtsatok lobotómiát?


V.M.: Egy Cannibal Corpse szám után ugrott be (Icepick lobotomy), hogy milyen jól hangzik ez, de mi a tőr mellett döntöttünk. Emellett szívesen elvégzünk bárkin egy lobotómiát. Mindkettőnknek megvan az OKJ-s agysebész végzettsége.

Mr.M.:Agyszétkúrás van, volt,lesz!



2., Kik csinálják a zenekart? Meséljetek pár szót magatokról! Szeretitek a mákos tésztát?


V.M.: Ketten vagyunk, Mr. Meatball és Vincent M. Én személy szerint utálok minden mákos ételt.

Mr.M.:Ketten vagyunk,az egyik én vagyok, a másik ő, a mák meg szar....


3., Mi ez a Lobotomy Records? Rajtatok kívül lesz más kiadványa?


V.M.: egyelőre csak saját kiadás lesz.

Mr.M.:A mi saját kiadónk, és csak a mi húsdaráló grind cuccainkat fogja kiadni!


4., Terveztek valaha élőben játszani? Ha igen, lesz meztelenség a színpadon?


V.M.: Lehetséges. Meztelenek nem lehetünk, hisz felfednénk a kilétünket.

Mr.M: Még az is lehet, bár a mostani színtér egyébként is elég lapos, kevés az olyan ínyenc aki szereti a grindcore-t...


5., Mi a véleményetek azokról az állatvédőkről, akik kimennek tüntetni a kutyák jogaiért, hogy utána meg rántott csirkemellet egyenek otthon, ami olyan nyomorult körülmények között tartott állatok teteméből készült, amihez képest bármilyen gettós sintértelep egy vidámpark? Ti amúgy esztek húst? 


V.M.: tüntessenek, baszunk mi rájuk, húsevők vagyunk, nem is tagadjuk.

Mr.M: Minden húst felzabálunk, aminek legalább 2db lába van!A kutyát még nem kóstoltam...


6., Szerintetek van realitása itthon annak, hogy a színtéren megváltozzon az a vélekedés, hogy "Aki nem iszik, az megbízhatatlan!" ? Én évtizedek óta hallok ilyen dumát, gondolom ti is.


V.M.: Hallottunk már ilyet, de ez csak a hangoztatóját minősíti.

Mr.M.: SXE 4 LIFE!


7., Én sok ilyet láttam az évek során, ezért kíváncsi vagyok, mi a véleményetek azokról a straight edge arcokról, akik pár hónapja még hírhedten piás figurák voltak és amióta váltottak, azóta leköpködik azokat is, akik nem alkoholisták, viszont néhanapján mértékkel ugyan, de isznak?


V.M.: Nem a mértékkel van baj, hanem a mértéktelenséggel, akiket pedig említettél, azok valószínűleg egy idő után ki is hullanak és megint elkezdik az ivást.

Mr.M.: Csicskák!


8., Az általatok játszott műfaj (ns grind) még az egyébként is "földalatt" tevékenykedő ns mozgalmon belül is underground. Lehet, hogy ez egy ezerszer elsütött kérdés már, de miért pont grindcore? 


V.M.: Egyszerű: szeretjük, gyors, agresszív, és éljen a Sátán!

Mr.M.: Basszák meg, hallgassanak Kozsót, buzik!


9., Komolyabb politizálós szövegeket várhatunk tőletek vagy ilyen grindos vér-belek-pénisz vonalon fogtok mozogni?


V.M.: Csakis vér, belek, mocsok, düh, agyszétkúrás, mindez "érthetetlen" dalszöveggel.

Mr.M.: Mindemellett belefogunk menni a politikába is természetesen, de amolyan moslék módon!


10., A környezetvédelem napjainkban igen fontos, de sokszor úgy tűnik nekünk, hogy általában a balosok sajátítják ki maguknak a témakört, teljesen rátelepednek minden ezzel kapcsolatos dologra, hogy aztán abszurd bolondságokba torkolljon az egész (ld. nagykörúti biciklisáv). Szerintetek is így van ez? Valamint lehetséges-e, hogy az elektromos rollereket a ZOG terjesztette el a világban, hogy mindenkit nyomorék gyökérré változtassanak nagyvárosokban?


V.M.: Baszódjon meg az összes baloldali idióta; nem csak itt, de az élet minden területére próbálnak rátelepedni, ez igaz a zenére is. Az elektromos rolleres állításod mögött biztos, hogy a ZOG áll, de szerintem Soros keze is benne van. Mondjuk az a helyzet, hogy ma már szinte mindenki gyökér.

Mr.M: Hiszem, hogy eljön a nap, mikor az elektromos rollerekkel basszuk szét a sok gyökét fejét! ROLLER SMASHED FACE!


11., Láttam van hivatalos Youtube, szerintetek mennyi időbe telik, amíg letiltják a csatornát? Nekünk (Underground Revolution) kb. másfél évbe telt (bár most megint előkerült legnagyobb megdöbbenésünkre), Ti mennyit jósoltok magatoknak? 


V.M.: Majd kiderül, nem izgulunk, ha letörlik, mi újra megcsináljuk. Vagy nem. Hahahaha.

Mr.M: Szétbasszuk a Jwtube-ot is!


12., Mekkora rajongótáborral rendelkeztek? Vagy így az elején nehéz megmondani (biztos vannak titkos imádók)?


V.M.: Nem tudjuk, hogy mennyien szeretnek minket, hisz mi mindenkit utálunk.

Mr.M.: Há' nemtom' mekkora a rajongótábor, de múltkor a Cannibal Corpse énekese, az a Fisher, felhívott, hogy adjunk neki pár énekleckét.. 


13., Milyen körülmények között, minek hatására írtok új dalokat? Rendszeresen próbáltok?


V.M.: A mai világban bármiből lehet ihletet nyerni, nálunk elég, ha megnézünk egy filmet, vagy meghallgatunk valami zenét, aztán jöhet is a halálhörgés.

Mr.M: A gyűlölet, az undor, és a mérhetetlen harag ad ihletet.....


14., Bár még a demo se jött ki, azért érdekelne, hogy mik a tervek középtávon? Akartok válogatáson, 7" single vagy esetleg nagylemezen szerepelni mostanában? Vagy hagyjalak ilyesmivel titeket és beszéljünk inkább nagymellű nőkről?


V.M.: jöhet bármi, még a nagy mellek is, mint a harcosok klubjában Bob. Haha.

Tessék:



Mr.M.: Ez maradjon titok! Vegyétek a demót vagy meghaltok!



15., A színtéren kívül milyen zenéket hallgattok? Kik hatottak még erre a projektre?


V.M.: Nagyon sokféle metal, hc zenét hallgatok. Örök kedvenceket nem árulhatok el, mert abból már tudni lehetne ki vagyok. De akik a Lobotomy-ra hatottak részemről: Vaginal Jesus, Gungnír, Anal Cunt, Grinded Nig, Natural Born Killers, People Haters.

Mr.M.: Anal Cunt,Vaginal Jesus, Nuclear Vomit, Gondviselés, Gungnir; külön köszönet P.A.-nak, engem ő motivált!


16., Pár hete már kint van a Youtube-on egy gyors bemutatkozás a közelgő demoról és most került ki nemrég egy új szám is. Van már bármi visszajelzés a hallgatóságtól?


V.M.: Láttuk, hogy volt ismerősök közül, aki megosztotta, illetve akik írták, hogy a zene megrágta őket, azután kiköpte őket a járda szélére. Az ilyenek mindig jó érzéssel töltik el az embert, hisz ez a cél, a megbotránkoztatás.

Mr.M.: Nincsenek ismerőseim úgyhogy nem tudom!





17., Vásároltok/gyűjtötök lemezeket? Szerintetek van még szükség lemezkiadásra manapság?


V.M.: Én nem vagyok az a nagy lemezgyűjtő, de ami nagyon bejön, azt megveszem. Próbálom támogatni a zenekarokat, elmegyek a koncertjeikre stb.. Lemezkiadásra szerintem szükség van, mert egyik ns zenekar se tart ott, mint pl. egy Metallica, hogy felrakják bármelyik zenemegosztóra és a puszta klikkelésekből tudja állni a stúdióköltségeket.

Mr.M.: Mindent is megveszek!


18., Mostanában van pár ns projekt külföldön, amiben van rap zenei betét. Nektek mi erről a véleményetek, van helye a hiphopnak ilyen jellegű zenékben?


V.M.: Hazánkban nem igazán jellemző dolog ez, csak a környezőekben, de vannak olyan fiatalok akiket ez vonz be. A fiatalokat pedig legjobban a zene fogja meg.

Mr.M.:Inkább nem mondok semmit.....


19., Mi a véleményetek azokról a black metal zenekarokról, akik az Egyenlítő környékén élnek és mégis örök télről és jégóriásokról írnak számokat?


V.M.: Túl sok volt a gomba...viszont Odin jó munkát végzett, látsz valahol jégóriásokat? 

Mr.M.:Mi az a black metal?


20., Na, itt a vége, nem jutott több kérdés az eszünkbe, de ha kihagytunk volna valamit, itt a lehetőség, hogy elmondjátok!


V.M.: Utálunk mindenkit, az emberiség a pusztulás szélén, ja és persze mindenekelőtt éljen az eszme!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése