2009. január 20., kedd

Terror - The Damned The Shamed (Promo - 2008)

Terror - The Damned The Shamed


A Kaliforniai Terror zenekar története 2000-ben kezdődött, mikor Los Angeles-i srácok úgy döntöttek, hogy zenekart alapítanak. A zenekar alapjaiban Hardcore-t játszik, de egykori gitárosuk Doug riffjei közel állnak az old school thrash metálhoz.
Legutolsó kiadványuk a „The Damned The Shamed” címet viseli a Century Media kiadásában. A 2008-as album a zenekar eddigi legkiforrottabb anyaga lett. 13 változatos dalt hallhatunk a fél órás játékidőben. Az új számokban is fellelhetők a zenekar ismertetőjévé is vált „parasztos” elemek, csordavokál, Scott őszinte hangja és magas basszushangok. Mindamellett egyre több metál riffel találkozom. Továbbá hallhatunk gitárszólókat, mint például: a „Crush What's Weak-ben” vagy tiszta gitárt is, például: a „Betrayer-ben”, ami eddig nem volt megszokott a zenekartól. Természetesen a zenekar megmaradt a jó régi Hardcore hagyományoknál, amik jó hangulatúvá teszik a csapat koncertjeit és albumait, mind zeneileg, mind szövegileg. A szövegek mondanivalója nem változott: hit, barátság, zene, őszintén előadott Hardcore! Ha ki kéne emelni pár számot mindenképp a pörgős „What I Despise” és „Suffer To Return Harder” lenne, ami egy igazi koncert dal.
A zenekar 3. albumát erő, fiatalság, és hihetetlen zenei tudás jellemzi! Aki egy igazi HC lemezt szeretni hallgatni, az mindenképp tegye a polcára a „The Damned The Shamed-t”.

Myspace: http://www.myspace.com/terror

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése